Aan het zoeken naar De Winter & Rijkeboer uitvaartverzorging uit Maassluis of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je kosten meteen met elkaar vergelijken.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van De Winter & Rijkeboer uitvaartverzorging of andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je op de goede plek.

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van prijsopgaven is heel gemakkelijk door gebruik van van onze tool. Allereerst vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Meer weten over deze onderneming

Uitvaartonderneming De Winter & Rijkeboer uitvaartverzorging voert zijn diensten al uit sinds 01-03-1989. Op deze website vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf De Winter & Rijkeboer uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 24176465.

Verschillende opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het organiseren en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;