Aan het zoeken naar De Weerd Uitvaartverzorging B.V. uit Wijhe of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Hoe werkt het?

Het is niet lastig om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Verscheidene mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het regelen en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de juiste plek om reviews en ervaringen van De Weerd Uitvaartverzorging B.V. en vergelijkbare uitvaartverzorgers te bekijken.

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-01-2012 is De Weerd Uitvaartverzorging B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Wijhe. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger De Weerd Uitvaartverzorging B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 54740231.