Aan het zoeken naar De Vlinder Uitvaartwinkel uit Schiedam of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet ingewikkeld om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Ten eerste vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Meerdere mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van De Vlinder Uitvaartwinkel of andere bedrijven? Op onze website ben je aan het juiste adres.

Extra informatie

Uitvaartbedrijf De Vlinder Uitvaartwinkel voert zijn diensten al uit sinds 21-01-2004. Op deze website vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger De Vlinder Uitvaartwinkel vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL geregistreerd bij de KVK. In de database vind je deze onder het nummer 59614684.