Aan het zoeken naar De Uitvaartverzorger uit Ommel of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Zo kan je tarieven direct naast elkaar zetten.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van De Uitvaartverzorger of andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je op de goede plek.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet ingewikkeld om via onze site een goede vergelijking te maken. Allereerst geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-01-2006 is De Uitvaartverzorger ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Ommel. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming De Uitvaartverzorger vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in ons land geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 17184801.

Verschillende opties

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;