Aan het zoeken naar De Stille Weiden uit Berkhout of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je kosten direct met elkaar vergelijken.

Hoe werkt het?

Het opvragen van prijsopgaven is heel gemakkelijk door gebruik van van ons formulier. Allereerst geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Verscheidene opties

Een uitvaartverzorger helpt bij het regelen en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de perfecte website om reviews en ervaringen van De Stille Weiden en vergelijkbare ondernemingen in te zien.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartonderneming De Stille Weiden voert zijn diensten al uit sinds 01-06-1995. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming De Stille Weiden vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland ingeschreven bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 53395034.