Ben jij op zoek naar De Ruijter Uitvaartverzorging B.V. uit Spijkenisse of een andere uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je kosten direct naast elkaar zetten.

Gegevens over dit bedrijf

Op 20-03-2003 is De Ruijter Uitvaartverzorging B.V. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Spijkenisse. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf De Ruijter Uitvaartverzorging B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 58260544.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de perfecte website om reviews en ervaringen van De Ruijter Uitvaartverzorging B.V. en vergelijkbare uitvaartverzorgers in te zien.