Aan het zoeken naar de Rouwwerkplaats uit Raalte of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze offertes in wil gaan.

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het organiseren en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe vraag ik offertes aan?

Het aanvragen van prijsopgaven is heel gemakkelijk met behulp van ons formulier. Ten eerste vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Extra informatie

Op 15-05-2008 is de Rouwwerkplaats opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Raalte. Op deze pagina vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming de Rouwwerkplaats vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 08175395.

Offerte.nl is de perfecte website om reviews en ervaringen van de Rouwwerkplaats en soortgelijke uitvaartverzorgers in te zien.