Aan het zoeken naar De Regt Dienstverlening uit Capelle aan den IJssel of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je prijzen direct naast elkaar zetten.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van De Regt Dienstverlening en andere ondernemingen? Op deze pagina ben je aan het juiste adres.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet lastig om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-09-2015 is De Regt Dienstverlening ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Capelle aan den IJssel. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger De Regt Dienstverlening vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 69908877.

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;