Aan het zoeken naar De Ode Uitvaartbegeleiding uit Amsterdam of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze offertes in wil gaan.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van De Ode Uitvaartbegeleiding en andere bedrijven? Op deze pagina ben je op de juiste plek.

Hoe werkt het?

Het is niet moeilijk om via onze site een juiste vergelijking te maken. Om te beginnen geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Meer weten over deze uitvaartverzorger

Op 16-09-1996 is De Ode Uitvaartbegeleiding opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Amsterdam. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf De Ode Uitvaartbegeleiding vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL ingeschreven bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 33284389.

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;