Ben jij op zoek naar De Maan Uitvaarten uit Amsterdam of een andere uitvaart onderneming? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Meerdere opties

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van prijsopgaven is erg simpel met behulp van onze tool. Allereerst vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-04-2014 is De Maan Uitvaarten opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Amsterdam. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming De Maan Uitvaarten vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland geregistreerd bij de KVK. In het register vind je deze onder het nummer 60388374.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van De Maan Uitvaarten of andere bedrijven? Op deze pagina ben je op de juiste plek.