Aan het zoeken naar De Lelie Uitvaartverzorging uit Lobith of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je tarieven meteen met elkaar vergelijken.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet lastig om via onze site een goede vergelijking te maken. Ten eerste vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Meerdere opties

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van De Lelie Uitvaartverzorging en andere bedrijven? Op onze website ben je op de goede plek.

Extra informatie

Op 21-04-2005 is De Lelie Uitvaartverzorging opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Lobith. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger De Lelie Uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 09150695.