Ben jij op zoek naar De Jong Uitvaartverzorging uit Ferwoude of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Meerdere mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe werkt het?

Het is niet lastig om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Ten eerste geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Extra informatie

Op 01-01-2010 is De Jong Uitvaartverzorging opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Ferwoude. Op deze website vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf De Jong Uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land ingeschreven bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 01170377.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van De Jong Uitvaartverzorging en andere bedrijven? Op deze pagina ben je op de juiste plek.