Ben jij op zoek naar De Helpende Hand uit Delft of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

De keuzes

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het regelen en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe werkt het?

Het opvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk middels ons formulier. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Meer weten over deze onderneming

Uitvaartbedrijf De Helpende Hand voert zijn diensten al uit sinds 01-09-1995. Op deze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming De Helpende Hand vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de KVK. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 27155858.

Op zoek naar reviews en ervaringen van De Helpende Hand en andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.