Ben jij op zoek naar C.V.U. Uitvaartzorg B.V. uit Rotterdam of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Op zoek naar reviews en ervaringen van C.V.U. Uitvaartzorg B.V. en andere ondernemingen? Op onze website ben je op de goede plek.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via onze site een juiste vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Zo simpel is het!

Gegevens over dit bedrijf

Op 30-05-1997 is C.V.U. Uitvaartzorg B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Rotterdam. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier op Offerte.nl. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger C.V.U. Uitvaartzorg B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land geregistreerd bij de KVK. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 24275963.

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;