Ben jij op zoek naar Corine de Jong uitvaartverzorging uit Wijk en Aalburg of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende offertes. Hierdoor kan je prijzen meteen naast elkaar zetten.

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-09-2014 is Corine de Jong uitvaartverzorging opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Wijk en Aalburg. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Corine de Jong uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land geregistreerd bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 61313602.

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk middels ons formulier. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

De mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Corine de Jong uitvaartverzorging of andere ondernemingen? Op onze website ben je op de juiste plek.