Aan het zoeken naar Coppens Uitvaartzorg uit Roosendaal of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

Meerdere mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe werkt het?

Het aanvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk met behulp van ons formulier. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Zo simpel is het!

Gegevens over dit bedrijf

Op 29-05-1996 is Coppens Uitvaartzorg ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Roosendaal. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Coppens Uitvaartzorg vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 51736209.

Offerte.nl is de beste plek om reviews en ervaringen van Coppens Uitvaartzorg en soortgelijke ondernemingen te bekijken.