Aan het zoeken naar Coöperatie Fedus UA uit Sneek of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

Op zoek naar reviews en ervaringen van Coöperatie Fedus UA of andere bedrijven? Op deze pagina ben je op de juiste plek.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet ingewikkeld om via onze site een goede vergelijking te maken. Ten eerste vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Gegevens over dit bedrijf

Op 20-08-2009 is Coöperatie Fedus UA ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Sneek. Binnen onze website vind je alle informatie die je zoekt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Coöperatie Fedus UA vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het register vind je deze onder het nummer 01161171.

Verschillende mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;