Aan het zoeken naar Compassie uitvaartverzorging uit Apeldoorn of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je kosten meteen naast elkaar zetten.

Hoe werkt het?

Het is niet moeilijk om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Om te beginnen vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Zo simpel is het!

Meerdere opties

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Compassie uitvaartverzorging en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.

Extra informatie

Uitvaartbedrijf Compassie uitvaartverzorging is al actief sinds 01-10-2015. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Compassie uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland geregistreerd bij de KVK. In de database vind je deze onder het nummer 64202925.