Aan het zoeken naar Coda uitvaarten Franca van de Kerkhof uit Lieshout of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 23-08-2004 is Coda uitvaarten Franca van de Kerkhof opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Lieshout. Binnen onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Coda uitvaarten Franca van de Kerkhof vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL ingeschreven bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het nummer 17168535.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het aanvragen van offertes is heel simpel middels onze tool. Allereerst geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Verscheidene opties

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Coda uitvaarten Franca van de Kerkhof of andere ondernemingen? Op onze website zit je goed.