Ben jij op zoek naar C.J.W.M. Coppens Holding B.V. uit Wouw of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Maak hierna de keuze of je op een van deze offertes in wil gaan.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via deze pagina een juiste vergelijking te maken. Allereerst vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

De mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van C.J.W.M. Coppens Holding B.V. en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.

Extra informatie

Op 14-05-1990 is C.J.W.M. Coppens Holding B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Wouw. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming C.J.W.M. Coppens Holding B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 20060042.