Aan het zoeken naar Chantal Janssen Uitvaartverzorging uit 's-Gravenhage of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je prijzen meteen naast elkaar zetten.

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet moeilijk om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Ten eerste geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Gegevens over dit bedrijf

Op 11-04-2018 is Chantal Janssen Uitvaartverzorging opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit 's-Gravenhage. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Chantal Janssen Uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in ons land geregistreerd bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 71397752.

Onze website is de ideale plek om reviews en ervaringen van Chantal Janssen Uitvaartverzorging en vergelijkbare ondernemingen te bekijken.