Ben jij op zoek naar Catrien Coolsma Uitvaartverzorging uit Groningen of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak hierna de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van offertes is erg gemakkelijk met behulp van ons formulier. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de perfecte website om reviews en ervaringen van Catrien Coolsma Uitvaartverzorging en vergelijkbare ondernemingen in te zien.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartbedrijf Catrien Coolsma Uitvaartverzorging is al actief sinds 13-10-2009. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Catrien Coolsma Uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL ingeschreven bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 67790054.