Ben jij op zoek naar Bernadette Bergsma-Koops Uitvaartverzorging uit Drachten of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze offertes in wil gaan.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet lastig om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Allereerst geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de perfecte plek om reviews en ervaringen van Bernadette Bergsma-Koops Uitvaartverzorging en soortgelijke uitvaartverzorgers te bekijken.

Meer weten over deze onderneming

Op 01-04-2017 is Bernadette Bergsma-Koops Uitvaartverzorging opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Drachten. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Bernadette Bergsma-Koops Uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het nummer 68375387.