Ben jij op zoek naar Begrafenisverzorging J. van der Slik V.O.F. uit Sommelsdijk of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je prijzen meteen met elkaar vergelijken.

Op zoek naar reviews en ervaringen van Begrafenisverzorging J. van der Slik V.O.F. en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van offertes is heel gemakkelijk door gebruik van van onze tool. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Meer weten over dit bedrijf

Op 01-09-1991 is Begrafenisverzorging J. van der Slik V.O.F. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Sommelsdijk. Op deze website vind je alle informatie die je zoekt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Begrafenisverzorging J. van der Slik V.O.F. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het KVK-nummer 23066978.

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;