Ben jij op zoek naar Begrafenis Onderneming "Memento Mori" uit 's-Gravenhage of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

Extra informatie

Op 01-07-1928 is Begrafenis Onderneming "Memento Mori" opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit 's-Gravenhage. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Begrafenis Onderneming "Memento Mori" vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het KVK-nummer 27031895.

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van offertes is heel gemakkelijk met behulp van onze tool. Om te beginnen geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Meerdere mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Begrafenis Onderneming "Memento Mori" en andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.