Ben jij op zoek naar Begrafenis en Crematieverzorging Tineke van der Jagt B.V. uit Papendrecht of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je kosten meteen met elkaar vergelijken.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Begrafenis en Crematieverzorging Tineke van der Jagt B.V. of andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet moeilijk om via onze site een juiste vergelijking te maken. Allereerst vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Zo simpel is het!

Gegevens over dit bedrijf

Op 15-03-1994 is Begrafenis en Crematieverzorging Tineke van der Jagt B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Papendrecht. Binnen onze website vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Begrafenis en Crematieverzorging Tineke van der Jagt B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL geregistreerd bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 23075004.

De keuzes

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het organiseren en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;