Aan het zoeken naar Begrafenis en Crematievereniging "De Laatste Eer" uit Roden of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartverzorger Begrafenis en Crematievereniging "De Laatste Eer" voert zijn diensten al uit sinds 30-04-1918. Op deze pagina vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Begrafenis en Crematievereniging "De Laatste Eer" vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 04015163.

Hoe werkt het?

Het is niet moeilijk om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Allereerst geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Verschillende mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de ideale plek om reviews en ervaringen van Begrafenis en Crematievereniging "De Laatste Eer" en vergelijkbare ondernemers te bekijken.