Aan het zoeken naar Begraafplaats De Lichtenberg B.V. uit Galder of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende offertes. Zo kan je tarieven direct naast elkaar zetten.

Hoe werkt het?

Het opvragen van prijsopgaven is heel gemakkelijk middels onze tool. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

De mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Begraafplaats De Lichtenberg B.V. en andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.

Gegevens over dit bedrijf

Op 04-05-2017 is Begraafplaats De Lichtenberg B.V. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Galder. Binnen onze website vind je alle informatie die je zoekt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Begraafplaats De Lichtenberg B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 68690584.