Ben jij op zoek naar Barry de Haas t.h.o.d.n. Monuta de Haas uit Beverwijk of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Extra informatie

Uitvaartverzorger Barry de Haas t.h.o.d.n. Monuta de Haas voert zijn diensten al uit sinds 30-11-2012. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Barry de Haas t.h.o.d.n. Monuta de Haas vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land geregistreerd bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 56578229.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet ingewikkeld om via onze site een juiste vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Meerdere opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het regelen en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de juiste website om reviews en ervaringen van Barry de Haas t.h.o.d.n. Monuta de Haas en vergelijkbare ondernemingen te bekijken.