Aan het zoeken naar BA van Unen t.h.o.d.n. Monuta uit 's-Gravenhage of een andere uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Zo kan je prijzen meteen naast elkaar zetten.

Meer weten over dit bedrijf

Op 01-01-2015 is BA van Unen t.h.o.d.n. Monuta opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit 's-Gravenhage. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf BA van Unen t.h.o.d.n. Monuta vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land ingeschreven bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 62215701.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Zo simpel is het!

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van BA van Unen t.h.o.d.n. Monuta en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.