Aan het zoeken naar Ave Verum Uitvaartzorg uit Doesburg of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je prijzen direct naast elkaar zetten.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Ave Verum Uitvaartzorg en andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van kostenplaatjes is erg gemakkelijk met behulp van ons formulier. Ten eerste geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Extra informatie

Op 01-07-2001 is Ave Verum Uitvaartzorg opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Doesburg. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Ave Verum Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het KVK-nummer 09190789.

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;