Aan het zoeken naar Avalon Uitvaarten uit Utrecht of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Meer weten over deze uitvaartverzorger

Op 15-05-2005 is Avalon Uitvaarten ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Utrecht. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Avalon Uitvaarten vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 30205717.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van offertes is heel gemakkelijk middels ons formulier. Om te beginnen vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Avalon Uitvaarten en andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de goede plek.