Aan het zoeken naar Annemieke van Loon Uitvaartbegeleiding uit Vlaardingen of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze offertes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartonderneming Annemieke van Loon Uitvaartbegeleiding voert zijn diensten al uit sinds 01-04-2017. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Annemieke van Loon Uitvaartbegeleiding vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 68405618.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet ingewikkeld om via deze pagina een juiste vergelijking te maken. Ten eerste geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Meerdere opties

Een uitvaartverzorger helpt met het regelen en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de ideale plek om reviews en ervaringen van Annemieke van Loon Uitvaartbegeleiding en soortgelijke bedrijven te bekijken.