Aan het zoeken naar Annelies Uitvaartbegeleiding uit Rossum of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-01-2013 is Annelies Uitvaartbegeleiding opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Rossum. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Annelies Uitvaartbegeleiding vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 56881312.

Hoe werkt het?

Het opvragen van kostenplaatjes is heel simpel middels ons formulier. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Verscheidene mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt bij het regelen en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Annelies Uitvaartbegeleiding en andere ondernemingen? Op deze pagina ben je op de goede plek.