Aan het zoeken naar Anneke Romeijn t.h.o.d.n. AKER Uitvaarten uit Bilthoven of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 05-03-2015 is Anneke Romeijn t.h.o.d.n. AKER Uitvaarten opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Bilthoven. Op deze website vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Anneke Romeijn t.h.o.d.n. AKER Uitvaarten vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland geregistreerd bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 62802720.

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van offertes is heel simpel met behulp van ons formulier. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Anneke Romeijn t.h.o.d.n. AKER Uitvaarten en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.