Aan het zoeken naar Ann Kooijman Beheer B.V. uit de Hoef of een andere uitvaart onderneming? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Zo kan je kosten meteen naast elkaar zetten.

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het regelen en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe werkt het?

Het opvragen van offertes is erg simpel door gebruik van van onze tool. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Meer weten over deze uitvaartverzorger

Op 11-07-2017 is Ann Kooijman Beheer B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit de Hoef. Op deze pagina vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Ann Kooijman Beheer B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in ons land ingeschreven bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het nummer 69178372.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Ann Kooijman Beheer B.V. en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je op de goede plek.