Aan het zoeken naar Angelien Wiggers Uitvaartbegeleiding uit Hengelo of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet ingewikkeld om via deze pagina een juiste vergelijking te maken. Ten eerste geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Angelien Wiggers Uitvaartbegeleiding en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.

Gegevens over dit bedrijf

Op 04-05-2015 is Angelien Wiggers Uitvaartbegeleiding opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Hengelo. Binnen onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Angelien Wiggers Uitvaartbegeleiding vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land ingeschreven bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 63193736.