Aan het zoeken naar Angel Uitvaartzorg uit Poortugaal of een andere uitvaart onderneming? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende offertes. Hierdoor kan je tarieven direct naast elkaar zetten.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Angel Uitvaartzorg en andere ondernemingen? Op onze website ben je op de goede plek.

Hoe werkt het?

Het is niet ingewikkeld om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Allereerst geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Meer weten over deze uitvaartverzorger

Op 08-08-2006 is Angel Uitvaartzorg opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Poortugaal. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Angel Uitvaartzorg vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 24399332.

Verscheidene opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;