Aan het zoeken naar Afscheidshuis Authena uit Sleeuwijk of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je kosten direct met elkaar vergelijken.

Onze website is de juiste plek om reviews en ervaringen van Afscheidshuis Authena en soortgelijke ondernemingen in te zien.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van kostenplaatjes is erg simpel met behulp van onze tool. Om te beginnen vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

Meer weten over deze uitvaartverzorger

Uitvaartbedrijf Afscheidshuis Authena bestaat al sinds 01-07-2013. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Afscheidshuis Authena vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 58290680.

Verschillende mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;