Aan het zoeken naar Eer en Volharding B.V. uit Delft of een andere uitvaart onderneming? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Zo kan je kosten direct naast elkaar zetten.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartverzorger Eer en Volharding B.V. bestaat al sinds 14-07-2011. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Eer en Volharding B.V. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 53162382.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van prijsopgaven is erg simpel door gebruik van van ons formulier. Allereerst geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het regelen en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de perfecte website om reviews en ervaringen van Eer en Volharding B.V. en soortgelijke bedrijven te bekijken.