Aan het zoeken naar ABF Uitvaartdiensten B.V. uit Oldenzaal of een andere uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Offerte.nl is de perfecte website om reviews en ervaringen van ABF Uitvaartdiensten B.V. en vergelijkbare ondernemers te bekijken.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet lastig om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Gegevens over dit bedrijf

Op 16-06-2010 is ABF Uitvaartdiensten B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Oldenzaal. Op deze website vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming ABF Uitvaartdiensten B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 50201298.

Meerdere opties

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;