error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Wil je meer informatie over een uitvaart in Gennep? Bij het verlies van een dierbare breekt een emotionele tijd aan. De wereld lijkt even stil te staan als een naaste overlijdt. Toch moet je een aantal belangrijke keuzes maken over het naderende afscheid. Wordt het een begrafenis of een crematie? In welk uitvaartcentrum in Gennep moet het afscheid gehouden worden? En wie moet er worden uitgenodigd in het uitvaartcentrum? Een goede uitvaartverzorger komt hierbij van pas.

Taken van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger leidt de uitvaart in goede banen, zodat er een waardig afscheid plaatsvindt. Het opbaren van de overledene, de zaken in het mortuarium, het kiezen van de kist of bloemen, het vastleggen van de begraafplaats, het aanmaken van een condoleanceregister, het regelen van de rouwstoet en het plaatsen van de rouwadvertentie. Dit is slechts een kleine greep van de taken die een uitvaartverzorger op zich kan nemen. Het hangt van je persoonlijke wensen af, wat de uitvaartverzorger voor je kan betekenen.

Ontvang offertes van uitvaartverzorgers

De website Offerte.nl hecht er veel waarde aan dat nabestaanden zo snel mogelijk met de juiste uitvaartverzorger in aanraking komen. Vul je postcode en persoonlijke wensen in en ontvang snel vijf verschillende offertes van uitvaartverzorgers uit de omgeving.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →

Wat onze klanten zeggen

aanvraag crematie. Zou vier offertes ontvangen heb er drie ontvangen. Kunnen jullie ook niets aan doen.

Bij de meeste aanbieders een snelle reactie helaas niet bij alle 5 Duidelijke aanbieding met voldoende vergelijking materiaal zal een volgende keer zeker weer van deze mogelijkheid gebruik maken

Direct na het plaatsen offertes gekregen. Uiteindelijk 5 stuks. Aan alle betrokkenen een terugmelding gestuurd.

Kan er nog niet zoveel over kwijt dit was de eerste keer

Goede ervaring. Snelle reacties en uiteindelijk ook 1 van de 5 gekozen.

Snel een offerte van meerdere partijen ontvangen, mooie oplossingen gehoord en binnen 24 uur waren we eruit. Dank jullie wel voor het passende afscheid dat we hebben mogen nemen.

Rubrieken

Laatste Offerte aanvragen

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Simpel de kosten van een uitvaart berekenen? Doe het hier.

Lees meer

Wat kost een uitvaart bij Yarden? Lees het hier.

Lees meer

Hoe lang duurt een crematie?

Lees meer

Welke uitvaartkosten zijn aftrekbaar in 2019?

Lees meer

Je uitvaart regelen bij leven? Regel je wensen vooraf.

Lees meer

Begrafenis op kosten van de gemeente.

Lees meer