error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Wil je meer inlichtingen over het organiseren van een uitvaart in Dordrecht? Het regelen van een uitvaart is geen eenvoudige taak. Naast de achtbaan aan emoties waar je je in bevindt, dien je opeens een aantal ingewikkelde kwesties op te lossen omtrent het naderende afscheid. Geniet een begrafenis of een crematie de voorkeur? Welk uitvaartcentrum in Dordrecht voldoet het beste aan de eisen? En is het uitvaartcentrum 24 uur bereikbaar? Een betrokken uitvaartverzorger komt hierbij goed van pas.

Taken van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger neemt lastige taken uit handen van de overledene, zodat zij zich beter op het afscheid van hun dierbare kunnen richten. Door de dienst in goede banen te leiden, vindt het afscheid op een waardige manier plaats. Taken die een uitvaartverzorger op zich kan nemen, zijn het verzorgen van de rouwkaarten, het adviseren over de bloemen en kist, het ondersteunen bij de rouwverwerking en het opstellen van een rouwadvertentie.

Ontvang vijf unieke offertes

De website Offerte.nl brengt nabestaanden in aanraking met uitstekende uitvaartverzorgers uit de regio. Geef nu je postcode en persoonlijke wensen via de website door en ontvang vijf afzonderlijke offertes van de beste uitvaartverzorgers in jouw omgeving.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →

Wat onze klanten zeggen

Het was makkelijk om de begrafenisondernemers met elkaar te vergelijken. Wel fijn dat je goed geholpen kunt worden in moeilijke tijden. Het scheelt je een enorme zoektocht!

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

prima supersnelle reacties door meerdere maatschappijen.

Snelle reacties. En een flinke kostenbesparing..

Rubrieken

Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 25-06-2018 door een klant in Dordrecht

Crematie Dordrecht

Thuis opbaren. De overledene is al thuis.De as van de overledene zelf in een urn ophalen, de urm moet goed open en dicht te maken zijn, eventueel een beetje as verwerken in een sieraad. Geen volgauto's. 100 rouwkaarten. Koffie en cake voor 100man. Twee keer eenvoudige bloemen, van de echtgenoot en van de kinderen-kleinkinderen. Een half uur voor de crematie begint afscheid nemen bij de kist. Zelf na de uitvaart de kist naar het crematorium brengen door familie .

Aangevraagd op 12-05-2018 door een klant in Dordrecht

crematie familie

standaard

Aangevraagd op 10-05-2018 door een klant in Dordrecht

crematie voor ouder

Een eenvoudig maar mooi afscheid voor mijn vader. Met muziek ,eigen keuze en plaats om nog iets over onze vader te vertellen.

Aangevraagd op 03-05-2018 door een klant in Dordrecht

Eenvoudige crematie

zeer eenvoudig

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Je uitvaart regelen bij leven? Regel je wensen vooraf.

Lees meer

Een goedkope uitvaart? Low budget maar toch stijlvol.

Lees meer

Zelf een uitvaart regelen? Bekijk onze checklist en tips.

Lees meer

Simpel de kosten van een uitvaart berekenen? Doe het hier.

Lees meer

Begrafenis in de kerk: zo werkt het en dit kost het

Lees meer

Uitvaart vergelijken? Betaal niet teveel

Lees meer