error warning success close check arrow-right arrow-left menu star plus minus right

Vind de beste begrafenisondernemer voor de juiste prijs

Vergelijk begrafenisondernemers
 • Ontvang tot 5 offertes op maat
 • Betrouwbare professionals
 • Gratis & vrijblijvend

Hoe het werkt

Vul jouw wensen in

Vul jouw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen om aan te geven wat je precies zoekt

Ontvang gratis offertes

Ontvang gratis offertes

Binnen een paar uur ontvang je tot 5 gratis offertes, gebaseerd op jouw behoeftes

Kies de beste partij

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste partij te kiezen

Uitvaart offertes vergelijken? Gratis & Snel via Offerte.nl

In de verdrietige tijd rondom het overlijden van een dierbare, zijn er bepaalde zaken waar u liever niet te veel over na wilt denken. De uitvaart moet geregeld worden, maar welke uitvaartonderneming is nou de juiste keuze? Aangezien u met uw hoofd wel ergens anders bent en logischerwijs geen zin en tijd heeft om diverse uitvaartverzorgers met elkaar te vergelijken, doen wij dit graag voor u. Hier kunt u binnen enkele kliks uitvaart offertes aanvragen. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van een korte vragenlijst. Wij gaan dan met uw wensen op zoek naar de uitvaartondernemers die het beste aansluiten op uw wensen. U krijgt binnen enkele uren maximaal 5 uitvaart offertes, het enige wat u nog hoeft te doen is de beste te kiezen. Er is gebleken dat u tot wel 40% kunt besparen op uw uitvaart, zonder dit ten kosten te laten gaan van de kwaliteit. Uw dierbare krijgt echt het afscheid wat hij/zij verdiend heeft.

Kosten begrafenis

Een begrafenis brengt natuurlijk diverse kosten met zich mee. Een kleine greep uit de kosten waar u rekening mee moet houden:

 • De laatste verzorging
 • Opbaren
 • Rouwvervoer
 • Uitvaartdienst
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Catering
 • Kist

U bent natuurlijk niet verplicht al deze kosten te maken. Misschien wilt u geen catering, of geen rouwboeket. Al deze dingen zijn natuurlijk direct van invloed op de kosten van een begrafenis. Een gemiddelde begrafenis kost over het algemeen zo'n 8.500 euro. De keuzes die u maakt kunnen deze prijs zowel lager als hoger maken. Met zulke grote bedragen is het toch handig om eerst wat begrafenis offertes aan te vragen en te vergelijken. Dan kunt u achteraf nooit spijt hebben.

Kosten crematie

Een crematie brengt natuurlijk ook allerlei kosten met zich mee. Net als bij een begrafenis kunt u hier onder andere denken aan de laatste verzorging, opbaren, een uitvaartdienst en een kist. Specifieke kosten voor een crematie zijn onder andere:

 • Het cremeren zelf
 • De urn
 • Uitstrooiing van de as
 • As bewaren in een urnenmuur

Net als bij een begrafenis kunnen de kosten van een crematie erg verschillen. Gemiddeld genomen houden we ongeveer 6.500 euro aan voor een crematie, maar dit kan ook al snel oplopen richting de 9.000 euro. Het is dus verstandig om van tevoren diverse crematie offertes aan te vragen en te vergelijken. Wij werken samen met diverse uitvaartverzorgers en zij zullen u een op maat gemaakte offerte toe sturen.

Vraag de kosten op van een uitvaart via Offerte.nl

De kosten zullen voor een uitvaart duizenden euro's bedragen. Denk aan een bedrag vanaf 6.000 euro voor een redelijke basis uitvaart, zonder advertenties in kranten. Het kan wat goedkoper, maar het kan ook oplopen tot bedragen van boven de 10.000 euro. Bereid u dan ook goed voor op alle mogelijkheden die er zijn en vraag uw uitvaart offertes aan via Offerte.nl. Via ons komt u er namelijk precies achter elke kosten u kunt verwachten bij een begrafenis. Het is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl.

Afhandeling overige zaken

Wanneer een dierbare is overleden moeten er diverse zaken worden geregeld. Naast de uitvaart zijn er vaak nog meer zaken die geregeld moeten worden. Denkt u hierbij vooral aan financiële zaken. Bepaalde zaken moeten worden betaald, misschien is er een hypotheek in het spel of er is een erfenis die verdeeld moet worden. Ook hiervoor hebben wij samenwerkingen met specialisten die u hierbij kunnen helpen. Zo kunt u simpel en snel offertes aanvragen bij onder andere notarissen, accountants en boekhouders.

Uit onze blog

Inspiratie & Tips

Hoe een begrafenis kan verlopen

Hier leest u alles over het verloop van begrafenissen, de keuze hiervoor en de diverse tradities van begrafenissen.

Lees meer

Taken begrafenisondernemer

Een begrafenisondernemer verzorgt commerciële uitvaarten. Hierbij is deze een organisator, adviseur, aanspreekpunt, hulpverlener en ceremoniemeester

Lees meer

Hoe werkt het proces van crematie?

Cremeren verloopt volgens een bijzonder proces waar weinig mensen iets van weten. Na het cremeren zijn er diverse manieren om de as uit te strooien.

Lees meer

Ben jij zelf een begrafenisondernemer?

Wij helpen jou graag aan nieuwe klanten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.