Vergelijk begrafenisondernemers
in uw regio

Home Over Offerte.nl Contact

Begrafenisondernemers vergelijken is nog nooit zo simpel geweest

Vul uw wensen in

Beantwoord een aantal korte vragen zodat wij de juiste begrafenisondernemers voor u kunnen vinden

Ontvang 5 gratis offertes

U krijgt maximaal 5 gratis offertes van begrafenisondernemers die aan uw wensen voldoen

Kies de beste partij

Vergelijk offertes, bedrijfspagina's en recensies om de beste begrafenisondernemer te kiezen die bij u past

Onze begrafenisondernemers krijgen gemiddeld een 8,6

O. Dorp - Rijswijk

Het was makkelijk om de begrafenisondernemers met elkaar te vergelijken. Wel fijn dat je goed geholpen kunt worden in moeilijke tijden. Het scheelt je een enorme zoektocht!

Y. de Bruijn - Wateringen

Bedankt voor de snelle service. Ik was erg tevreden over de goede informatie.


Begrafenis offertes vergelijken? Gratis & Snel via Offerte.nl

Het zit er natuurlijk voor iedereen een keer aan te komen, de dood. Het liefste zou u natuurlijk na u dood alles goed geregeld hebben voor uw begrafenis. Daarom verzekeren de meeste mensen zich ook tegen de dood met een levensverzekering. Zo voorkomt u dat degene die achterblijven met de financiële gevolgen blijven zitten. Wat veel mensen niet weten is dat een begrafenis zo 6000 euro kan kosten. En het kan nog veel duurder en over het algemeen is een crematie iets goedkoper. Maar dit is natuurlijk wel erg veel geld wat in één keer op tafel gelegd moet worden. Daarom kiezen de meeste mensen ook voor een verzekering.

De kosten van een begrafenis

De termen begrafenisverzekering en uitvaartverzekering worden door elkaar gebruikt, en hebben in dat geval dezelfde betekenis. Eigenlijk betekenen de woorden niet hetzelfde. Een begrafenis is iemand wiens lichaam echt in de grond begraven wordt. Een crematie is dus niet hetzelfde als een begrafenis. Uitvaart is de verzamelnaam, een uitvaart kan zowel een begrafenis als een crematie zijn. Daarom is een uitvaartverzekering de beste naam voor zo'n verzekering. Een andere veel gebruikte term is een overlijdensverzekering.

Je betaalt niet alleen de kosten voor het verbranden van het lichaam, of voor het stukje aarde waar het lichaam in komt te liggen. De kosten voor een uitvaart zijn dingen zoals: rouwkaarten, advertenties, bloemstukjes, volgauto's, extra dragers, grafrechten, kwaliteit van de kist, binnenkant van de kist, en zo zijn er nog een paar dingen te noemen.

Het zijn wel dingen waarvan u de kosten enigszins in eigen hand hebt; bij een kist kunt u bijvoorbeeld een kist nemen van 300 euro, maar je kunt ook een kist kiezen met wat mooier hout en een wat mooiere afwerking voor 1000 euro. Een van de dingen waar u makkelijk op kunt besparen is op volgauto's. Volgauto's waren vroeger belangrijk: u had dan de rouwauto en familie ging in de volgauto's.

Tegenwoordig heeft zo'n beetje iedereen een eigen auto, waardoor het niet meer nodig zou hoeven te zijn om zo'n dure rij auto's af te huren. Of u moet het mooier vinden. Of het geld toch hebben. Als mensen zelf in een auto rijden, kunnen er eventueel om de antenne heen zwarte rouwbandjes gedaan worden, dan kunnen andere automobilisten zien dat ze bij de rouwstoet horen.

Vraag de kosten op van een begrafenis via Offerte.nl

De kosten zullen voor een begrafenis al gauw 6000 euro bedragen, voor een crematie 4000 euro. Dan gaat het om een redelijke standaardsituatie. Zonder advertenties in kranten. Het kan wat goedkoper, maar het kan ook boven de 10.000 euro lopen.

Vraag daarom eerst offertes aan via Offerte.nl. Via Offerte.nl kunt u namelijk precies achter komen welke kosten u kunt verwachten bij een begrafenis. Het is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Dus wacht niet langer en vraag nu uw offertes aan via Offerte.nl en kom achter de kosten van een begrafenis.


Bent u zelf een begrafenisondernemer?
Start uw deelname