Rondom het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden. Wij begrijpen het goed dat je alles rondom de begrafenis of crematie in goede banen wilt laten leiden.

Wanneer vindt een uitvaart plaats?

De uitvaart in Haaksbergen moet na minimaal 36 uur en maximaal zes werkdagen plaatsvinden. De dag van het overlijden wordt hierbij niet meegerekend. In deze tussentijd kan de dierbare bij een uitvaartcentrum worden opgebaard, waar je vaak 24 uur per dag terecht kunt.

Wat komt er bij een uitvaart kijken?

Bij het regelen van het afscheid kan het erg prettig zijn om een uitvaartverzorger in de arm te nemen, die ervoor zorgt dat de afscheidsdienst in goede banen zal verlopen. Zij regelen onder andere alle papierzaken, het contact met het uitvaartcentrum in Haaksbergen, de dienst en bloemen. Tevens zijn ze dag en nacht bereikbaar voor alle vragen die je hebt. Niet verzekerd voor een uitvaart? Het gebeurt vaker dan je denkt.

Welke uitvaartverzorger moet je kiezen?

Als nabestaande heb je de volledige vrijheid bij het kiezen van een passende uitvaartverzorger. Hierbij kan het prettig zijn om een offerte op te vragen. Op onze website kun je je postcode en wensen invullen, waarna je vrij snel vijf verschillende offertes ontvangt van uitvaartverzorgers bij jou in de regio.