error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers Vergelijk uitvaartverzorgers →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Wil je meer te weten komen over een uitvaart in De Bilt? Het organiseren van een uitvaart in een uitvaartcentrum is geen gemakkelijke opgave. Je wordt geconfronteerd met een aantal ingewikkelde dilemma's over het lot van de overledene. Wordt het een begrafenis of een crematie? En welk uitvaartcentrum in De Bilt is gemakkelijk bereikbaar? Op deze vragen kan een betrokken uitvaartverzorger antwoord bieden.

Taken van een uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger draagt ertoe bij dat het afscheid in goede banen verloopt. Tijdens een eerste gesprek met de nabestaanden wordt duidelijk hoe de rol van de verzorger het beste kan worden ingevuld. Ieder afscheid is immers uniek en verdient zijn persoonlijke aanpak. Voorbeelden van taken die een uitvaartverzorger kan vervullen, is het adviseren met betrekking tot de kist en bloemen, het verzorgen van de rouwkaarten en het vastleggen van een begraafplaats.

Ontvang nu vijf unieke offertes

Offerte.nl brengt nabestaanden in contact met de beste uitvaartverzorgers uit de regio, voor de juiste prijs. Zo wordt het afscheid netjes geregeld en kunnen de nabestaanden op een goede manier aan de rouwverwerking beginnen. Geef nu je postcode en persoonlijke voorkeuren door en ontvang snel vijf unieke offertes van uitvaartverzorgers uit jouw omgeving.

Begin jouw aanvraag

Vergelijk uitvaartverzorgers →
Wat onze klanten zeggen

OK

Uitstekende service en snelheid waarmee mijn aanvraag is behandeld.

Goed

Vrij snel (zoals belooft) 5 offertes gekregen van bedrijven die (ook) in Dordrecht werken. Alleen een beetje jammer dat er ook 2 bedrijven bij zijn die behoorlijk van Dordrecht verwijderd zijn, als het kon zou ik 4 1/2 ster geven.

Geen toelichting

Geen toelichting

Rubrieken
Populaire categorieën

Ontvang prijsopgaven van uitvaartverzorgers

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk uitvaartverzorgers
Laatste Offerte aanvragen

Aangevraagd op 14-10-2018 door een klant in De Bilt

Crematie verzorgen

Het betreft een simple crematie.

Aangevraagd op 05-09-2018 door een klant in De Bilt

Crematie

Crematie, verwachting binnen 12 maanden, basis kist. Verwachting meer dan 50 mensen

Aangevraagd op 04-07-2018 door een klant in De Bilt

Begrafenis

Moeder ligt op bed. Zij drinkt niet meer en zal dus binnen week overlijden. Met mijn broer zal nog verder gesproken worden over onze wensen maar in principe een heel sobere maar persoonlijke begrafenis. Omdat zij al oud is zijn er niet veel gasten te verwachten. Aantal nog checken met broer. Er kan wellicht gebruik worden gemaakt van zaaltje. Er zal dan een kleine dienst worden gehouden waarbij predikant aanwezig is. We willen ook nog offerte van begraafplaats