error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone
Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven Vergelijk schoonmaakbedrijven →
Prijzen aanvragen →

Geheel gratis & vrijblijvend

Schoonmaak contractvormen; bepaal zelf de afspraken

Laatste update:

Ben je op zoek naar het beste schoonmaakbedrijf in je omgeving en twijfel je hierbij over het juiste contract? Het kiezen van een passend schoonmaakcontract hoeft geen ingewikkelde opgave te zijn. De twee meest gebruikte contractvormen bij de schoonmaak zijn een resultaatgericht en een inspanningsgericht contract. Hieronder lees je meer over de voordelen die ze met zich meenemen en welke het beste bij jouw kantoor, horecagelegenheid of werkomgeving past.

Resultaatgericht contract

Bedrijven kiezen bij de contractvormen voor de schoonmaak steeds vaker voor een resultaatgericht contract. Zoals de naam al weergeeft, telt bij een resultaatgericht contract het resultaat. Vooral bij bedrijven die "Het Nieuwe Werken" introduceren in hun werkomgeving, werkt deze aanpak zeer efficiënt.

Doordat bijvoorbeeld niet alle flexplekken dagelijks worden gebruikt, richten de schoonmakers zich vooral op de onderdelen van het kantoor met een hoge gebruiksfrequentie.

Inspanningsgericht contract

Als je de voorkeur hebt aan schoonmakers die volgens een vast werkprogramma werken, past een inspanningsgericht contract beter bij jouw specifieke situatie. Voordat het schoonmaakbedrijf op jouw kantoor of bedrijfspand aan het werk gaat, leggen ze op basis van jouw eisen en wensen alle werkzaamheden vast.

Deze manier van werken heeft twee voordelen. Ten eerste is het risico dat delen van de vloeren, het sanitair of het interieur worden vergeten nihil. Ten tweede is de kwaliteit van de schoonmaak meetbaar. Door te werken volgens een vast stramien is er zekerheid.

Welke contractvormen bij de schoonmaak verdienen de voorkeur?

Welke contractvorm voor de schoonmaak het beste bij jouw bedrijf past, hangt af van het soort schoonmaakwerk. Met een resultaatgericht contract maken de schoonmakers zeer efficiënt schoon. Door de goede opleiding en trainingen aan de medewerkers, zijn zij uitstekend in staat om in te schatten of een vergaderruimte, receptie of klaslokaal een schoonmaakbeurt nodig heeft.

Bij periodieke werkzaamheden is een inspanningsgericht contract een betere optie. Doordat de periodieke werkzaamheden over het algemeen zo specialistisch zijn, wordt het beste resultaat behaald door steeds op dezelfde wijze schoon te maken.

De beste schoonmakers via Offerte.nl

Ben je op zoek naar het juiste schoonmaakbedrijf in jouw regio om een contract mee af te sluiten? Offerte.nl biedt hierbij uitkomst. Geef nu je gegevens door en wij zoeken voor jouw de beste schoonmaakbedrijven in de regio. Zij nemen vervolgens contact met je op, zodat jij met het meest geschikte bedrijf in zee kan gaan. Vul nu je wensen in en wij gaan aan het werk!

Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven

Bespaar tot 40% in 2 minuten

Vergelijk schoonmaakbedrijven
Wat onze klanten zeggen
4 sterren gemiddeld uit 88 reviews over Offerte.nl

Geen toelichting

prima

Snelle reacties, inmiddels keuze gemaakt.

snelle reactie

Voor mijn kantoor zocht ik een nieuw schoonmaakbedrijf, werd direct gebeld. Gekozen voor een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam

Na een aanvraag gedaan te hebben, kreeg ik binnen 2 dagen 3 goede reacties. Met deze partijen zijn wij nu in onderhandeling. Inzenden ging gemakkelijk. Zeker een aanrader dus.

Geen toelichting

Geen toelichting

Geen toelichting

Wij waren op zoek naar een schoonmaak bedrijf. Via offerte.nl hebben wij offertes ontvangen van schoonmaakbedrijven.

prima, snelle actie.

op zich prima er hebben zich echter 3 bedrijven gemeld en geen 5

Goed geregeld, doen wat ze beloven, heb meerdere offertes van verschillende bedrijven. Top service!

Ik was opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor mijn kantoor, snel reacties gekregen!

Geen toelichting

Verliep soepel allemaal

prima

Geen toelichting

Bij elkaar duurt het 1 week voordat ik 3 offertes kreeg, dus toch redelijk snel. Dank u.

Netjes en snel! dezelfde dag werd ik al gemaild en gebeld door verschillende partijen. Momenteel is mijn opdracht voltooid dankzij offerte.nl

Geen toelichting

ok

3 reacties ontvangen, van de toegezegde vijf offertes. De ontvangen reacties zijn echter van goede kwaliteit en daarom voldoende.

Snelle reactie van zowel (blijkbaar ) van offerte.nl en van de bedrijven die ik zoek.