Alle data over Zonneheerd Legal B.V. bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Zonneheerd Legal B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30252487 het KVK nummer van Zonneheerd Legal B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 08-01-2009.