Strafrechtadvocaat vinden

Start vergelijken
  1. Home
  2. Advocaat
  3. Strafrechtadvocaat nodig? Vergelijk direct
  4 mins leestijd

  Een goede advocaat strafrecht zoeken is voor veel mensen lastig. Wij helpen je daarbij. Vul jouw aanvraag in offerte.nl en vindt 3 geschikte strafrecht advocaten voor jou. Jij bepaalt wie jou bij mag staan in de rechtbank. Volledig gratis en vrijblijvend. Aan de hand van offertes kan je de verschillende advocaten vergelijken.

  Waarom een advocaat in strafrecht?

  Het kan zijn dat je voor moet voorkomen voor de officier van Justitie. Het is raadzaam zijn om niet te licht over een aanhouding of een verhoor te denken. Van wat voor zaak je ook verdacht wordt, het is aan jou om te zorgen dat een goede strafrechtadvocaat je bijstaat. Je wilt een advocaat in strafzaken die voor stabiliteit en zekerheid zorgt en jouw zaak tot een succesvol einde brengt.

  Eentje die begrip toont en je goed kan verdedigen. Door offertes te vergelijken kan je zaken duidelijker voor jezelf maken. Waardoor je meer tijd hebt om zaken te bespreken die er toe doen.

  Hoe kan ik een goede strafrechtadvocaat vinden?

  Je verdient de beste strafrechtadvocaat voor jouw situatie. Dit is afhankelijk van de deskundigheid en ervaring van de advocaat. Wij raden aan om met ten minste 3 advocaten in gesprek te gaan. Dit doe je door ons formulier in te vullen en is volledig vrijblijvend.

  In welke zaken kan de strafrechtadvocaat je bijstaan?

  Fraude en oplichting
  Je hebt misschien een dagvaarding ontvangen dat je verdachte bent. Het is dan wel prettig om goed vertegenwoordigd te zijn. Zaken zoals identiteitsfraude, internet fraude en oplichting kunnen een rol spelen.

  Zedendelicten
  Er is aangifte gedaan. Ben je misschien slachtoffer? Laat je informeren bij je strafrechtadvocaat om je bij te staan.

  Jeugdstrafrecht
  Ben je minderjarig? Word je verdacht door het Openbaar Ministerie? In dit soort gevallen is het goed om verdedigd te worden. Laat je informeren over je mogelijkheden.

  Vermogensdelicten
  Er kan in dit soort gevallen van vervreemding sprake zijn. Ben je (onterecht) verdacht van diefstal? Neem contact op en bespreek je mogelijkheden.

  Verkeersdelicten
  Wordt je vervolgd door het openbaar ministerie? Neem contact op en zie wat de mogelijkheden zijn.

  Drugsmisbruik
  Wordt je (onterecht) aangeklaagd voor drugsbezit? Laat je informeren.

  Geweldsdelict
  Ben je verdachte in een geweldsdelict? Neem contact op.

  Staat jouw zaak er niet bij? Geen zorgen! Hier vind je de beste strafrechtadvocaat. Doe nu een vrijblijvende aanvraag. Je kan ze vergelijken en voor jezelf zien wie het beste bij je past. Het eerste adviesgesprek met de advocaat is gratis. Zo kan je beoordelen voor jouw zaak de beste is.

  Wanneer heb je er een strafrechtadvocaat nodig?

  Bij een civiele procedure tussen burger en organisatie is een advocaat niet verplicht als het geschil minder dan €25.000,- is. Wanneer je verdacht wordt van het overtreden van de wet door het OM dan is een advocaat aan te raden. Je krijgt advies over wat je wel en niet het beste kan zeggen.

  Vertel de advocaat over jouw situatie. Hij of zij zal op basis hiervan kunnen zeggen wat de beste manier is om de zaak aan te pakken. Door je verhaal aan een aantal advocaten te vertellen krijg je ook een goed beeld van de werkwijze.

  Kosten strafrechtadvocaat

  Over het algemeen hebben advocaten geen vaste tarieven. De kosten van een strafrechtadvocaat kunnen op basis van een uurtarief of een vast tarief zijn. Uurtarieven liggen tussen de 125 en 200 € per uur.

  Vaste bedragen zijn:

  • Een civiel geschil kost gemiddeld €350,-
  • Een procedure bij geschillencommissie kost gemiddeld €1450,-.
  • Een procedure bij de rechter kost gemiddeld €2250,-.

  Bij een lager inkomen is de Pro Deo advocaat favoriet. Je betaalt een eigen bijdrage die afhankelijk is van het inkomen. De eigen bijdrage kan maximaal €750,- zijn. De staat vergoed het overige bedrag. In geval je meer verdient betaal je een hoger bedrag als eigen bijdrage.

  Een rechtszaak zorgt voor veel onzekerheid. Zorg dat je goed vertegenwoordigd wordt voor een eerlijk tarief. Vul ons formulier in om prijzen op te vragen van verschillende advocaten. Zo vind je een goede strafrechtadvocaat.

  Hoe kan offerte.nl je helpen?

  Zoek je een advocaat die je uit jouw situatie helpt? Dan zit je goed bij Offerte.nl. Het kan namelijk een zoektocht zijn om de beste strafrecht advocaat te vinden. Door gratis strafrechtadvocaten te vergelijken krijg je inzicht in de kosten en werkwijze. Vul het formulier in en ontvang tot 3 gratis offertes om te vergelijken en eventueel op in te gaan.