Ondernemingsrecht advocaat vinden

Start vergelijken
  1. Home
  2. Advocaat
  3. Vind de beste ondernemingsrecht advocaat
  2 mins leestijd

  Een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht helpt bij alle vraagstukken die te maken hebben met ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht is zeer breed en daarom is een specialist vaak nodig. Ben je opzoek naar een goede ondernemingsrecht advocaat? Betaal hier niet teveel voor en vergelijk direct!

  Waarom een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht?

  Als ondernemer kom je in situaties waarin je wordt uitgedaagd om heel oplossingsgericht te werk te gaan. Een ondernemer is een generalist die veel van verschillende zaken weet. Voor juridische zaken is het echter verstandig om een advocaat ondernemingsrecht in te schakelen. Zo beperk je alle mogelijke risico’s.

  Een ondernemingsrecht advocaat kan je adviseren over jouw juridische mogelijkheden. Ondernemingsrecht is heel breed en het is aan te raden om een advocaat in te schakelen die alle `ins en outs’ weet van het vak.

  De ondernemingsrecht advocaat staat naast de ondernemer en komt op voor jouw belangen. Door offertes te vergelijken kan je zaken duidelijker voor jezelf maken. Waardoor je tijd bespaart en snel een goede advocaat vindt voor jouw situatie op basis van prijs en kwaliteit.

  Wat doet een ondernemingsrecht advocaat?

  In veel zaken kan een ondernemingsrecht advocaat je bijstaan. Denk aan onder meer de volgende zaken:

  • Faillissementen
  • Fusies & overnames
  • Geschillen tussen aandeelhouders
  • Opzetten van personenvennootschappen & vennootschappen
  • Geschillen met werknemers
  • Aansprakelijkstelling en schadeclaims.
  • Bestuursaansprakelijkheid
  • Insolventie

  Staat jouw zaak er niet bij? Geen zorgen! Ondernemingsrecht is heel breed en onze aangesloten advocaten zijn op de hoogte van alle disciplines. Doe vrijblijvend jouw aanvraag. Je kan ze vergelijken en zien welke advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht het beste bij je past.

  Hoe gaat een advocaat ondernemersrecht te werk?

  Waar vooral opgelet moet worden is het focusgebied van de advocaat ondernemingsrecht. Een advocaat gespecialiseerd in ondernemersrecht die je goed kan bijstaan is maatwerk. Dit komt door de breedte van het vak ondernemersrecht in vergelijking met andere rechtsgebieden.

  Als eerste heeft u een adviesgesprek. Daarin wordt geïnventariseerd wat jouw mogelijkheden zijn op juridisch gebied. Vraag naar de kosten en zie wie het beste bij je past.

  Heeft u een geschil met personeel? Vraag dan eerst de advocaat naar zijn ervaring en deskundigheid hiernaar. Wil je een advocaat om mee te sparren over nieuwe projecten die je wilt ondernemen? Vraag dan naar zijn tarieven, werkervaring en deskundigheid op dit terrein.

  Wat zijn de kosten?

  De kosten verschillen. Dit komt omdat sommige advocaten op uurtarief werken en anderen spreken een vast bedrag af. Gemiddeld is het uurtarief van een advocaat ondernemersrecht €150,- tot €300,- per uur. Het is vaak ook mogelijk om een vast bedrag af te spreken.

  Hoe kan offerte.nl je helpen?

  Zoek je een ondernemingsrecht advocaat? Dan kun je hiervoor offerte.nl inzetten. Daardoor bespaar je tijd en kosten. Het belangrijkste is dat jij verder kan met wat je het liefst doet; ondernemen. Bij offerte.nl kun je 3 offertes ontvangen van advocaten die jou bijstaan. Vul ons formulier in om prijzen op te vragen van verschillende advocaten. Door vrijblijvend advocaten gespecialiseerd in ondernemersrecht te vergelijken krijg duidelijkheid. Je bent zekerder over jouw zaak.